lite dyrare, lika bra

Jag har grava uppstigningssvårigheter, ett rum fullt av dammråttor (men i alla fall inga mjölbaggar längre, woho..) och tankar på att sätta igång och läsa lite juridik och etik och annat jätteviktigt. "Tankar på" alltså..i vanlig ordning slutar sånt med att jag bloggar. Jag visste väl att jag skulle få tillbaka blogginspirationen nu när det börjar bli hemtentadags. Dock är det lite stressigt så jag borde ha något slags dataförbud.

Det känns som om tiden inte räcker till just nu. Till exempel så har jag inte spelat Wii sen i söndags. Katastrofalt. Jag som precis började få ordning på mina operationer i Trauma center och fastnade alldeles för många timmar. Jag har inte heller haft tid att läsa ut Gangsters som jag började på för en evighet och därför inte heller kunnat börja på nån annan av alla de böcker jag lånade på biblioteket för säkert två veckor sen. Tvättat har jag inte heller gjort, jag har två par rena och sköna trosor kvar. Sen får jag antingen plåga mig med string, köpa nya eller fixa en tvättstugetid. Som synes ovan har jag heller inte städat. Frågan är vad jag egentligen sysslat med...

image709
det är lättare än jag trodde att rädda liv på folk, nu är jag mycket välutbildad på området och vet att det ofta funkar jättebra att smeta på nån slags magisk kräm. väldigt verklighetstroget.


Igår var vi i alla fall några ålderstigna (i jämförelse med resten av personerna där) psykologtjejer som åt mycket lyxig Stockholmsmiddag. Det var sjukt gott!! Något väldigt kul var också det självironiska "lite dyrare, lika bra" som stod på kvittot. Stockholms nation kanske faktiskt har folk med humor? Sen möttes vi av ett folkhav när middagen var över, kände mig plötsligt både folkskygg och vääldigt nykter. Men lite dans här och där hanns det med innan åtminstone jag och Josefin kände oss nöjda och blev beskyllda för att vara typ tråkigast i världen av Sofia eftersom klockan "bara" var halv tolv. Ynk, jag verkar ha slutat kräva att vara kvar till stängning. Men det var ju ändå Stockholms en helt vanlig torsdag och jag hade ont i fötterna...jaja, okej, det är ändå oförlåtligt.

Nej, nu måste jag läsa några rader innan jag ska luncha på lite mindre exklusiv linsgryta. Sen ska jag på utflykt till världsmetropolen Västerås och hälsa på gymnastikdirektören (eller hur var det nu?) Ia/Felicia/whatever. Det ska bli mycket trevligt. 

Helga

The Knife - Marble House 

Kommentarer
Postat av: kollega

det är INTE okej att gå hem före stängningsdags. dock är det en förmildrande omständighet att det var "stocken" (usch. jag som lovande mig själv att aldrig använda mig av detta ord..). hade det varit från t ex velvet hade det varit så riktigt upprörande.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback