fejkpatient (samt fjortistendenser)

Jag sitter och lyssnar på Håkan, Tom Waits, Kate Bush, Kate Nash och Hästpojken (hur kunde jag glömma bort att lyssna på musik så länge? jag fattar inte att jag klarat mig utan det, nu är jag och min röda "music is my hot hot sex"-ipod bästisar igen). Och så funderar jag på vad jag ska ljuga ihop för historia i morgon när jag ska fejka patientklient för T5:orna. Det verkar roligt, och betalt får man också..det är positivt!

Mina favoriter från nya Håkan-skivan än så länge (haha, de deppigaste jag kunde hitta så klart men de är så sjukt fina och sorgliga..jag gillar faktiskt fartigare partylåtar också, men mer att dansa till än att textlyssna på):

  • Kärlek är ett brev skickat tusen gånger
  • Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din
  • För sent för Edelweiss

(Det är lite fjortisvarning på det här, men jag kommer troligen alltid vara en fjortis när det gäller Håkan Hellström trots att jag inte ens var fjorton utan typ arton när jag blev kär i honom första gången)

image872
dans! dans! dans!

Och nu måste jag promenera till tvättstugan igen...

I morgon är det som sagt some serious patientspelande som gäller, lite grupparbeteshandledning och sen en resa till Lilla Irak (till skillnad från förra Lilla Paris-resan..). Jag och Zorro ska äntligen återförenas igen, jag har saknat honom massor de här två veckorna.

Helga

Håkan Hellström - För sent för Edelweiss

Du säger "har du tändstickor?" Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm "Och har du vin & sprit?" så det räcker att få hela fjärden full av sorger"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback