twilight..

nu har jag minsann lyxat till denna onsdagkväll med ett biobesök.. har spenderat ungefär två timmar av mitt liv med att glo på snygga, men något bleksiktiga,  vampyrer..

filmen var.. tja, underhållande. hade förmodligen uppskattat den mer om jag varit i huvudpersonernas påstådda ålder (17 år. påstod de i alla fall. jag tycker personligen att skådespelarna måste ha passerat 20-strecket minst..) men den var snyggt gjord och vampyrerna var som sagt snygga. och hippa. men, som palle påpekade, varför i sjutton måste de bo i ett hus med  typ tre fönster per kvadratmeter vägg när de skyr solen? smart asses.

snabbrsumé iaf; bella flyttar till hålan "gaffel" för att bo hos sin pappa. där träffar hon en riktigt het kille som av en ren händelse råkar vara vampyr. denna lilla detalj struntar hon dock i. vad är lite blodsugande när killen är snygg liksom..?
bella själv är lite.. tja.. boooring.. hon går runt med typ exakt samma ansiktsuttryck filmen igenom. lite action tack! nä, just det, när hon bröt benet grimaserade hon lite faktiskt. nu ska jag inte vara orättvis här.


emotions!

och vampyr-edvard, han är typ en stalker som smyger sig in i hennes rum och står och kollar på henne när hon sover. weirdo. fast bella verkar inte bry sig om detta faktum heller.. (ja, han ÄR som sagt snygg och då kommer man undan med det sånt)

i alla fall, tråk-bella och stalker-edvard råkar ut för diverse eskapader, men givetvis blir det happy ending, dock med ganska tydliga tecken på att det kommer en uppföljare (threelight, som kristofer föreslog).. can't wait!


emotions som sagt. hon sitter på en vampyrs rygg uppe i ett träd och hon ser ut som hon är på ICA och handlar..

det bästa i filmen var när vampyrerna spelade baseball till muse's "supermassive black hole". det var ganska kul. det var också lite spännande när jag trodde att bella skulle vampyrifieras. dock förhindrade moraliska edvard detta. bu för honom. bella hade kanske ryckt upp sig lite om hon vampyrifierats? nåväl,  jag håller tummarna att det blir bättre i nästa film.. som jag förmodligen kommer att se. trots bellas brist på mimik och edvards bella-blir-vampyr-förhindrande moral :/


japp. vampyrer roar sig med baseball på fritiden, precis som alla andra. de är bara lite snyggare när de gör det.

japp. threelight nästa! bättre lycka denna gång..

ia

låt: neon neon - i told her on alderaan

Kommentarer
Postat av: Malle

Jag tyckte den var bra, de var gulliga på ett creepy kind of way :)

2008-12-18 @ 07:27:44
Postat av: ia

japp. underhållningsvärdet var det minsann inget fel på!

2008-12-18 @ 15:45:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback