träningsdebut avklarad!

efter fjorton "om" och arton "men" pallrade jag mig äntligen iväg till friskis & svettis för ett medelgympapass.

det började med att jag fick stå och köa aplänge för att snylta åt mig en biljett till detta uppenbarligen mkt populära pass. sen fick jag sitta utanför salen och vänta lika länge på att vi skulle bli insläppta. har folk inget bättre för sig än att gympa these days?
själva gympingen var.. jobbig. fy sjutton. MEDELpass var det ju.. när den extremt hurtiga och spänstiga gympaledaren sa att vi skulle ta i lite extra under sista konditionslåten var jag färdig till att begå mord. om jag inte hade varit så trött dvs. i mitt dåvarande tillstånd hade jag inte ens kunna likvidera en hamster.
..men efteråt var det skönt. mitt ego har dock fått sig en liten knäck. jag är inte alls gympabegåvad. jag är tung i kroppen och jag har absolut inget inbyggt studs i mig som en del andra på passet. de studsade runt som små gummibollar medan jag mödosamt släpade mig fram och tillbaka i salen. tragiskt. fattar inte varför jag känner mig så himla tung? SÅ mycket väger jag inte. vi säger grov benstomme.. den ursäkten räcker ganska långt.

min gympapremiär avslutades även den i stor stil. när jag stod och darrhänt försökte få på mina små minilysen (sådana som man spänner fast med gummiband) på cykeln slutade det hela med att framlyset helt enkelt sprätte iväg. rakt på en kille som stod på andra sidan cykelstället. och inte nog med det.. det gick även sönder vid landningen. jahapp. om jag ska avverka cykellysen i den här takten kommer min träning bli en dyr historia.. om jag inte blir portad från F&S först pga försök att skada medlemmarna med flygande små projektiler.

nu ska jag i vanlig god ordning rigga morgondagens matlåda. det lutar åt extremt nyttig köttfärs- och linssoppa. kompletterad med bröd. och förmodligen glass. vi har tre halvfulla byttor lyxglass i frysen på jobbet och detta måste givetvis utnyttjas. särskilt nu i dessa postträningstider.

puss matt med åtminstone nydschad ia

låt: dreamboy - pay attention
deramboy är faktiskt så riktigt bra! ska bli himla trevligt att se dem nästa velvet.

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Fin blogg!

Postat av: atena

haha yey! friskis och svettis!!

2008-01-28 @ 22:01:32
URL: http://jiggy.blogg.se
Postat av: huvet

Wohoo!! Bra jobbat! Studsmusklerna är bara lite slumrande för tillfället - kommer nog ihåg att du hade dem när vi studsade i Ekeby! :)

2008-01-29 @ 07:46:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback