ia, leg blåbärshandledare..

hjälp. från och med i morgon och fem veckor framåt måste jag på något vis bli ansvarsfull och seriös.. hur i allsindar ska detta gå?
blåbärssjukgymnasten jag ska försöka handleda kommer, och under fem veckor ska jag på något vis försöka få honom att utvecklas inom det sjukt gymnastiska yrket. min kollega marie drar ju dessutom lite strategiskt till london en vecka, så jag ska sort of ha hand om fyra avdelningar OCH en blåbärssjukgymnast. yay.

jag är på lite gnälligt humör just nu. det ska ju egentligen bli rätt skoj att leka expert och förhoppningsvis ha massa patientdiskussioner med blåbäret, men just idag så känner det som; hjääääälp. jag är helt oförberedd! jag kommer inte ihåg ett dugg från utbildningen! jag kommer att lära honom feeeeeeel!

waily, waily, waily.. hoppas han inte är ett totalt nöt. och hoppas han inte är en jobbig besserwisser. och hoppas han inte särskriver i journalerna.. då får han på moppo!

nu ska jag skutta in i duschen, sedan laga lite kost och sist men inte minst ska jag ögna igenom mina från forsa hitsläpade anteckningsblock från neuron och muskuloskeletala funktionsstörningskursen.

spännande kvällslektyr or what?

ia

låt: van morrison - madame george
från "astral week" och tillika mops och pops van morrison-favorit (tillsammans med ballerina)..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback