motarbetad intervju..

nu äääntliiiigen är jag hemma i min källare efter en kort men tuff hudiksejour. det var inte det lättaste att ta sig dit och tillbaka i can tell! SJ är onda.. tågen var försenade BÅDE dit och hem = bussar missades = massa extra väntetid på kalla stationer = bitter ia.

orsaken till detta flängade till och från hudik är intervju. intressant intervju. eller intressant jobb i alla fall. mycket intressant as a matter of fact. intervjun var sådär halvbra. jag kände mig inte helt på topp. jag brukar vara betydligt mer snabbtänkt, idag kände jag mig ganska trög faktiskt. inte katastrofalt dåligt, men vid tanke på att de tydligen tar in 10 intervjuoffer (10! madness!) så hade det nog varit mer optimalt om jag varit på topp. dessutom var det tre persone rmed och jag visste inte vilken jag skulle titta på. konfuserande. nåja, om inte annat får jag väl vara nöjd att ha konkurrerat ut 51 stycken sökande åtminstone..

nu ska jag prata lite med lille sandrolf och sedan dags att nanna!

bye for now!

ia

låt: zap mama - iko iko
helt mysig! den svänger..




Kommentarer
Postat av: huvet

2008-11-18 @ 07:28:35
Postat av: huvet

Oj, lite snabb i knapptryckandet...

Vad är det för jobb du har blivit grillad för? Inte de fyra som ligger ute nu väl? för tiden har ju inte gått ut på dem än?

Annars har jag bokat biljett med sen-tågsbolaget, förhoppningsvis kommer jag fram runt 11.33 på lördan.

Kram

2008-11-18 @ 07:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback