hemmakväll med musik!

Jag är pluggtrött och lite halvsjuk, men jobbar hela helgen tyvärr (om jag inte behagar bli sjukare, vilket just nu nästan känns lockande...men jag har relativt hög arbetsmoral så jag får nog se till att bli rejält mycket sämre i såna fall). I kväll har jag städat och tvättat i alla fall. Och haft quality time med min väldigt trötta och sega dator. Johan är på röntgenfest (man äter tydligen pizza och dricker rödvin på röntgenfester, mer spännande än så är det inte). Jag och datorn har samarbetat relativt bra trots att den är gammal och snart utbytbar (förlåt dator, hoppas den inte spontanstänger av sig nu bara för det..). Vi har laddat ner en massa jättebra musik så nu sitter jag och musikknarkar för mig själv. Det behövs för jag har knappt haft tid att bry mig om sånt på ett tag. Och med itunes geniala genius-system har jag ändå fått en massa bra spellistor både på min och johans dator. Men nu har jag laddat ner dessa album som alla verkar vara så riktigt bra:
 
Parken - Länge Leve Parken

(helt underbar är han, särskilt "Jag har varit vilsen, Lisa" eller så är det bara för att det är den enda jag hört förut)


Hello Saferide - More Modern Short Stories from Hello Saferide

(Annika Norlin är ju alltid bra! låten om att alla människor är en låt är grym, hon själv är "can't get you out of my head")


Pelle Carlberg - The Lilac Time
(mycket trevligt och belle-and sebastian-influerat)

I'm From Barcelona - Who killed Harry Houdini?
(har inte kommit så långt i mitt lyssnande än...men de brukar ju vara bra..)

Nordpolen - På Nordpolen

(ska också bli så riktigt spännande att höra..också detta ett enmansband med uppsalakoppling)

Bara svenskt, svenskt är bra!
Nu blev jag lite mer positiv för att jag fick lyssna på trevlig musik. Men nu ska jag nog överge denna oergonomiska position framför datorn och syssla med något annat. Vika tvätt kanske...

Helga

Parken - Uppsalas gränder

ett exempel på trevlig uppsalalåt!

Kommentarer
Postat av: kollega de blogue

iiiih. hello saferide (uttalat som din pappa brukade säga) jag tror jag har bokat den på cdon.com, och där verkar den minsann inte ha kommit ut ännu.. men jag räknar kallt med att den är fantastiskt bra!

2008-09-27 @ 16:52:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback