blixtar och dunder (och berlin)

Det har åskat och blixtrat alldeles förskräckligt mycket här det senaste dygnet. Just nu är det dock lugnt och mellan varven är det så riktigt fin svensk sommar. Men det är min första lediga dag och därför en väldigt bra dag trots lite regn och åska.

Jag har idag ägnat mig åt att:  
1) Panikbaka en blåbärs-och hallonpaj till Emma och Åsa som kom på besök (hit med!). De hade varit på Madonna-konsert och var helt lyriska då de stått typ två meter ifrån henne. Åsa påstod till och med att hon sett Madonnas blygdläppar vilket måste vara relativt få förunnat ändå
2) Henna mitt hår. Det var kaotiskt även denna gång trots att konsistensen på geggan var optimal. Med vanlig hårfärg kan man minsann reda ut håret efter att man kletat på, men så icke med henna på mitt hår. Det blev som ett enda stort trassel och det var omöjligt att lyckas få gegget fördelat i hela håret. Resultatet blev ändå helt okej, om man inte tittar så noggrant och hittar de färglösa fläckarna...det är för mörkt för att ta en photobooth-bild nu så nån bild kommer väl förr eller senare, men troligen kommer jag och ia se ut som kulturtantstvillingar under festivalandet i helgen.
3) Åka ut till köpcenter och köpa ingenting men titta i massor av affärer. Trevligt var det ändå! Dock ska jag shoppa lite på torsdag när jag ska möta upp bloggkollega i Göteborg hade jag tänkt..
4) Dricka rosébubbel för att fira att Johan klarat av medicinplaceringen (han har haft nedräkning i ungefär en månad nu...), och för att jag har sommarjobbat färdigt...gott var det!
5) Se på Upp till kamp, en sån riktigt bra tv-serie!

I nästa vecka blir det Berlin! Jag vet inte riktigt vad man gör i Berlin faktiskt, men det verkar vara en trevlig stad. Tänkte jag skulle bildgoogla nån fancy berlin-bild men detta var något av det första som dök upp (kanske inte helt aktuellt..): 

ett stycke berlinmur..typisk semesterbild, eller hur?....hundvalpsbilderna i föregående inlägg var ju betydligt mysigare än denna. 

Helga

Ingenting - Lisa sa
ingenting spelar faktiskt också på way out west, lite i skuggan av de större bokningarna..men de är trevliga ändå! 



Kommentarer
Postat av: Syster D

Jag har dragit ut en massa om vad man ska göra i Berlin.. verkar finnas så vi får fullt upp!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback