ny bokleverans!

ha fortfarande inte kommit mig för att skaffa bibliotekskort, men däremot så har jag hämtat ut ännu en leverans från beloved adlibris. så himlans trevligt! ser med spänning fram emot att ta itu med innehållet.

paketet innehåller;

"fantomerna" av klas östergren (kläss estergrens). gentlemen var bra, då kanske även denna är det tänkte jag. dessutom kostade den ynka 9:-
"sarons ros" av rosamond smith (aka joyce carol oates). kvinnlig seriemördare? ja tack!
"pride and prejudice and zombies" av seth grahame-smith. jag tror jag kommer gilla den här varianten bättre.. elizabeth bennet måste ge zombies på moppo samtidigt som hon ska få ihop det med mr daaaarcy. på utrikiska.
"blindsighted" av karin slaughter. tips från bästaste
bokbloggen. rättsläkare som utreder läskigheter i en liten småstad. även denna på utrikiska. snart är jag engelskaproffs!

för tillfället håller jag på att läsa "gregorius", vilket är en bra, välskriven och högkvalitativ bok på alla sätt och vis. har dock inte riktigt fastnat. gillar dock denna mer än "doktor glas", men det är ingen bok jag ligger vaken till kl tre på natten för att läsa klart. fy. tänk om det är ngt fel på mig som inte kan uppskatta sådan riktigt god litteratur till fullo..? verkar föredra zombies och mord (dock ej nicke lilltroll-skrivna fjällbackaserien! vågra vägra!) framför känslor för feeling och diskbänksrealism (ok, sekelskifts-diskbänksrealism för präster åtminstone).

nu ska jag sluta mitt bokpladdrande och ta och få mig ngt i magen tror jag.

litterär puss från ia

låt: editors - bullets
de hade gärna fått spela på way out west!

Kommentarer
Postat av: Syster D

Jag har lite förvirrat börjat läsa tre böcker samtidigt. Kan inte välja för jag vet inte vad jag är sugen på...

Postat av: Helga

jaa, mer böcker! jag har börjat på utvandrarna nu, så fortsätter jag läsa hela den serien har jag väl att göra resten av sommaren...det är lite frustrerande att det finns så mycket man vill läsa och så lite tid (samt att det även finns annat man vill göra än att läsa böcker..man borde kunna göra fler saker samtidigt!)

2009-08-10 @ 09:59:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback