jordglober, jobbsökning och questionable content..

idag har jag köpt en jordglob och sökt ett jobb. jordgloben köpte jag på indiska och jobbet sökte jag på hudiksvalls HC, ganska precis där jag jobbar nu. om jag nu mot den mesta av min förmodan skulle få detta jobb skulle jag få en fast tjänst. det vore trevligt. dock känns fasta sjukgymnasttjänster som en sån sak som händer andra.. men söker man inga så får man dom ju garanterat inte!

idag har jag gjort en nybedömning på engelska. det var ganska roligt när jag väl kom igång. vissa ord saknades helt klart, men jag kände mig ganska duktig ändå. jolly good!

för övrigt anser jag att regnet borde chilla lite och förvandlas till gemytlig snö. snö gör folk glada. utom stockholmare, där blir det alltid snökaos när årets första snö kommer, oavsett snömängd.

nu lyssnar jag på swastika eyes med primal scream. undrar hur sådana ser ut? låter inte precis så fint måste jag säga.. man kan ju kolla i kors, då måste man ju kunna kolla i hakkors as well.

för övrigt två så tycker jag att alla som inte läser
questionable content genast ska börja! världens bästa! älskart! osv.. osv..
börja förslagsvis från början.. and no worries, tecknaren blir bättre och bättre.

thats all folks! nu ska jag sticka på min halsduk.

ia

 

låt: moneybrother feat jerry williams - falling in love (with christmas time)

ibland vill man ha variation till allt jingle bell-rockande. denna är så riktigt bra.


Kommentarer
Postat av: Helga

jag skulle verkligen vilja börja läsa questionable content igen, men det är ju så mycket jag missat...typ ett år eller så! det skulle ta aaalldeles för lång tid att läsa ikapp nutiden...

2009-12-09 @ 21:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback