separationsångest..

idag sa jag hejdå till min arbetsterapeut. hon är ledig nästa vecka, som ärmin sista, så därför blev idag sista dagen som kollegor för oss. jag fick en present av henne. en egenhändigt målad mugg med doris från "hitta nemo" på (hon tycker jag är lika glömsk som den blå fisken) och så fick jag hennes skalpadde-klocka hon har använt på jobbet. jag snorade ner hennes jacka som tack.
uuuusch. jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt, men det är riktigt jobbigt att säga hej då ibland. särskilt när den man ska ta avsked av är så ledsen.. då blir jag jag ÄNNU mera ledsen.. snyft.


här är mina hej då-presenter. boken fick jag från hela mitt gryta-crew, salt- och pepparspökena fick jag av min chef och muggen och skalpaddan är från min arbetsterapeut karin. så fint.

nu är jag helt trött. det är jobbigt att gråta. jag blir alldeles slut efteråt.. ska försöka fräscha upp mig lite nu, för snart är det focaccia-ätning med malin och kristofer nere på stan.

puss

ia

låt: april march - cet air-la
hon kan mer än "chick habit". så väldigt fin. och på franska.. det gör den ännu lite finare.

Kommentarer
Postat av: Sandrolf

Vad fint med handmålad mugg (lite roligt att hon tycker du är lik Doris hihi). men det allra vackraste var ju ändå den fina sången, då förstod jag verkeligen att du grät! Puss på dig lille Iolf

2009-02-20 @ 17:21:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback