hemmadag med kvalitativ hemtenta

Det är så skönt att bara få vara hemma, gå klädd i mysbyxor hela dagen och slippa riskera sitt liv genom att cykla fram på isgatorna. Fixa lite sopplunch när jag känner för det, dricka en kopp te och ägna mig åt undvikanden som att blogga. Fast jag har ju faktiskt fortfarande lunchrast så än så länge är det okej. Lyssnar på P3 vilket jag inte gjort på en evighet, det är mysigt. Snart ska jag sätta igång igen med den tråkigaste hemtentan i världshistorien. Jag har något slags handikapp som gör att jag inte förstår mig på något som är det minsta filosofiskt eller vetenskapsteoretiskt eller vad det nu heter. Epistemologi och ontologi säger mig verkligen ingenting, och jag vill inte ens behärska området. Men jag SKA bli klar idag, det är mitt högt satta mål som ändå känns relativt realistiskt. Förutsatt att jag faktiskt gör något och inte bara pratar om det.

Upptäckte igår att den här kursen faktiskt inte alls är lugn, inte på något sätt. Jag som hoppades så. Nu är min kalender helt och hållet fullbokad igen och det blir väl inte många fler mysiga hemmadagar (nu kopplades plötsligt kvalitativ metod ihop med ordet mysigt, helt otippat). Alla dessa grupparbeten, det blir man aldrig av med. Och jag som faktiskt trodde att vi skulle slippa det på denna kurs och därför bokat upp mitt liv med annat. Ytterst olämpligt, med ständiga grupparbeten som stör planeringen alltså och inte att planera upp livet med meningsfulla aktiviteter. Jag längtar bara till sommaren...cravings, cravings, vill ha vill ha!! Nu!

Nej, nu ska jag ta tag i det här igen. Har lite ont i ryggen, ska kanske åka och träna sen. Det skulle vara bra för mig tror jag.

Helga

Adiam Dymott - Miss you
spelas på p3 just nu!

Kommentarer
Postat av: bloggig kollega

det låter ungefär som mitt statistikhandikapp.. vissa saker är ens hjärna helt enkelt inte gjord för.

2009-01-28 @ 16:25:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback