ledighetscravings!

Nu har jag i stället för shoppingcravings fått en extrem längtan efter ledighet! Särskilt idag då solen strålar (visserligen finns lite moln men ändå, det är sommarväder!). Det känns som hundra år sen jag och Johan var i Nice, Milano och Bergamo och hade det fint. Men en till resa i slutet av augusti ska det i alla fall bli, härligt. Och innan dess så är det Way out west vilket ska bli helroligt det med. Det gäller bara att klara av de här två veckorna av jobbande som är kvar helt enkelt. Och egentligen är det bara idag, onsdag och torsdag kvar innan jag får långhelg och efter det är det ju bara en vecka kvar. Så det ska nog gå vägen. 

På torsdag efter jobbet åker jag till Södertälje, enligt yr.no (bästa vädersajten!) skulle det bli fint väder där till helgen medan det skulle regna här. Åtminstone när jag tittade för några dagar sen. Nu verkar det dock som det fina vädret omvandlats till regn och gråa moln. Dumt! Det är faktiskt inte bra att vara för beroende av vädersajter, jag kollar på "timme för timme" och avgör utifrån vad det står där om jag ska cykla till jobbet eller inte. Om det t.ex. står att det ska regna kl 10 och kl 13 så tänker jag att "men då är det ju lugnt, jag cykla hemifrån kvart över tolv så jag klarar mig!". Riktigt så exakta är inte dessa prognoser....(det har jag fått lära mig genom regniga cykelturer). I vilket fall som helst så blir det Slöddertälje trots vissa regnmöjligheter. 

I förra veckan såg jag Revolutionary Road och blev kär i alla fina 50-talskläder och igår kväll såg jag dramaserien Upp till kamp och ville leva på 60-talet (finfina kläder, stringhyllor och bob dylan....och så åkte de till månen också, vilket johan flikade in som sitt "vara ung på 60-talet"-argument). Nu blev jag därför sugen på en riktig second hand-runda till affärer med snygga 50-70-talsplagg (tyvärr är det ofta hutlösa priser i såna vintageaffärer..)


revolutionary road (den var inte bara sevärd för klädernas skull utan även väldigt bra, dock riktigt deprimerande)


upp till kamp - mods och annat folk i göteborg på 60-talet...


Helga

The Mo - Nostalgia Locomotive
har hört denna tidigare men inte vetat vad den hette...den är himla fin och jag tror den varit med i någon film eller något men jag kan inte minnas vad jag förknippar den med


Kommentarer
Postat av: ia

dom kallar oss mauds..

2009-07-28 @ 13:34:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback