IKEA och api-skor!

idag har jag och mamma varit i sundsvall och gått på IKEA. på vägen dit tankade jag bilen. det kostade 723 kronor. jag är numera ruinerad. för att trösta mig köpte jag vinglas, vanliga glas, batterier och en och en halv meter blomigt tyg. tyget ska jag sy till gardiner har jag tänkt. det blir nog fint. efteråt gick jag till api, som lämpligt nog har en affär så misstänkt nära IKEA. där köpte jag ett par skor modell high heels. nu äntligen är jag ägare till ett par fina high heels. de i princip första i mitt liv. en stor händelse. dessa är dock inte bara höga (184 cm here i come!), utan även relativt bekväma. thanks to kilklacken! nu gäller det bara att hitta sig ett festligt tillfälle där man kan ha en ärtig liten klänning och klacks! ingen som funderar på att gifta sig inom rimlig framtid?


nu ska jag köra in till stan och plocka upp tomas på sjukhuset. han fick ta ett helgpass på akuten lite spontant. de är typ livegna, de där sköterskorna..

puss så länge!

ia

låt: francoise hardy - tous les garconnes et les filles
den här fick vi sjunga på någon random franskalektion minns jag..  en smula deppo möjligen. men särdeles fin!

Kommentarer
Postat av: kollega

Den sjöng vi också på franskan! undrar om det står i kursplanen att alla elever bör lära sig en deppig fransk låt...

Jättefina skor! jag vill också skaffa mig ett par high-heels..inte för att jag vet när jag skulle använda dem men man kanske blir glad bara av att ha dem hemma och titta på?

2009-03-09 @ 13:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback