shop the ångest away!

ångest, tvång och höstsäsong. och ekonomikums undergång. jag vill inte vara med i TV. hade detta varit i en TV-serie så hade det varit en rolig liten bagatell. i det som är ias liv är det inte riktigt så. katastrotänkande? o ja. jag skulle kunna användas som skolexempel på spykologutbildningen.

fördelen med min ångest är att jag inte tänker på andra ångest-saker, typ att jag säkert kommer bli arbetslös efter nyår.. osv. osv. en ångest i taget år mitt motto!

har försökt kurera min TV-ångest med lite shopping. det funkade sådär. men jag behövde typ allt. mor or less. mest less;
*byxor i tjejmodell. dessa  behövdes. faktiskt.  har gått i tomas jeans sedan i våras, då alla mina egna jeans mystiskt blev för små. nu är jag dock återigen en självständig kvinna med egna byxor. dock några storlekar större än tidigare.
*massa flaskor med bodylotion, munskölj och tandkräm. smidigt för resor och gymbesök. hm, i dagsläget reser jag mer än jag går på gymmet.. men vilket som är det bra med ynkflaskor.
*foundation, luftvispad sådan. det låter ju.. fluffigt!

fick även psyk-ryck och klickade hem ett par coolam pjucks från ellos. de kostade massor av slantar, men med 40 rabatt blev det till slut typ 670 SEK, vilket är nåååågorlunda affordable för en ynka sjukgymnastlön.

här är lyxskorna. fanns typ bara kvar i stl 40 och 41. ibland är det fördelaktigt att vara bigfootad. ibland.

för övrigt tog jag nöffe-flunsevaccination idag. so far inte mycket till symton. kanske lite ynka armvärk, men thats it. come an bara, lömska virus! eller bakterier. eller andra random nöffe-basilusker!

för övrigt 2 så ska jag klippa mig i morgon. jag kommer med all sannolikhet bli anklagad för vanskötsel av hår. förmodligen blir jag polisanmäld, ställd inför rätta och döms av enig jury till förbud att inneha hår för all framtid.
ska försöka rädda vad som räddas kan och inpacka mitt hår i bra-a
aussie-inpackningen.

förövrigt 3 så är jag addicted to true blood. det och dexter. de enda TV-serier jag kollar på innehåller massa blod.

hm, katastroftanker och blodintresse. var i DSM-IV passar jag in månntro?


ia

låt: editors - blood
tiga  - shoes
("just take off your shoes. you've nothing left to loose..")
belle & sebastian - dear catastrophe waitress

samtliga låtar speglar mig ganska bra i dagsläget.


nu; operation rädda håret!

Kommentarer
Postat av: Helga

vilka himla coola skor!

2009-11-01 @ 10:58:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback