jobba hemma-bloggen

Min dator är för närvarande alltför förknippad med arbete för att det ska kännas avslappnande att blogga har jag kommit fram till. Det kan vara en anledning till det bristande bloggintresset. Men exponering brukar ju vara något som alltid rekommenderas så here we go. Att jobba hemma är lite speciellt. På sätt och vis är det rätt skönt, man kan ta pauser för fika eller klappning av katt och man behöver inte piffa till sig utan kan sitta hemma i myskläder om man så känner för (det här tror jag kan vara en negativ aspekt också...hmm). Men det är ju också lite asocialt (trots att jag just nu bara ägnar mig åt att ringa och pratar med människor) och det är hemskt lätt att hitta annat viktigt att pyssla med samt också lätt att få för sig att kolla uppsats-mejlen kvällstid och hitta en massa jobbiga mejl som behöver besvaras snarast. Idag har jag i alla fall tagit en lång promenadpaus runt lunch och lyssnat på Antony and the Johnsons medan jag gick Trollhättans Walk of fame. Jag gick alltså inte bara kändispromenaden, det går extremt fort eftersom det är några ynka stjärnor på en gatstump, typ Helena Bergström och Rolf Lassgård (Nicole Kidman är väl den enda stjärnan som är lite cooloch för övrigt typ enda bilden man får när man bildgooglar "trollhättan walk of fame")..


En annan grej man lätt ägnar sig åt när man sitter hemma och arbetar med uppsats eller annat roligt är självförstärkning. Jag är plötsligt värd så väldigt mycket godsaker. Nyss bestämde jag mig att jag får äta en rischokladgrej för varje telefonsamtal jag ringt, men då vägrar folk minsann att svara i telefon och jag funderar på att ändra kriterierna till "varje försök till telefonsamtal". Eftersom jag förstärker mig själv så mycket så kan det vara en bra idé att börja träna igen och jag har faktiskt införskaffat träningskort. Problemet är bara att man ska ta sig dit också. På onsdag har jag i alla fall bokat ett stycke spinningpass så då ska det bli av!

Japp, det var allt från mig och jobba-hemma-bloggen. Förhoppningsvis får jag ta mig ut och åtminstone sitta på högskolebiblioteket om 4 veckor eller så när jag har avklarat alla dessa intervjuer. Det ser jag fram emot!

Helga

Antony and the Johnsons - Her eyes are underneatch the ground
jag får rysningar av antonys mystiska röst... och han var så söt på way out west, som en jättebebis

Kommentarer
Postat av: ia

åååh! den så riktigt berömda berömdhetspromenaden! trollhatten har både slussar och nicole kidman-stjärnor! awesome! hudiksvall har.. en uppsättning ankor..

2009-09-07 @ 18:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback