sexhotell i paris?

jag sitter och försöker boka vår parisresa. det går ganska bra, förrutom att hotellet vi typ bestämt oss för låg i sexkvarteren. hm. kalla mig moraltant. eller mes. men jag har en känsla av att det kan kännas lite halvjobbigt att komma hem mitt i natten om man bor granne med typ en bordell :/ okej, nu vet jag ju inte om det finns regelrätta bordeller i frankrike, men ni förstår min pryda poäng.

jag kollar således vidare..

för övrigt så har helga äntligen fått sin födelsedagspresent idag och jag tycker genast hon ska lägga upp en "dagens outfit" på vår fashionabla blogg. bajs is the new black.

för övrigt II så ska jag vara rojalist med mamma i morgon. vi ska kolla bröllop (mamma) och äta någon form av rojalistisk tårta (jag).

för övrigt III så har de verkligen sjukt god mat på mani's. var där på AW ikväll i sällskap med lite löst folk från sjukan; tre sjukgymnaster och en sjukdoktor, tillika sjukgymnastfru. trevligt men i vanlig manis-ordning f-ing freezing. nästa gång ska deras marängswiss (marrängsuisse?) testas! hade tänkt göra detta idag, men glassefterätter kräver en viss mångd plusgrader.

för övrigt IV vill jag ha en page. det är tjusigt. min mongolugg vägrar dock att växa. väs!

nu ska jag göra ngt annat. typ måla matt överlack på mina naglar.

grosses bisses!

ia

låt: robyn - don't fucking tell me what to do
från senaste och givetvis coola "body talk pt 1". på denna är dock även någon slags folkvisa med. "jag vet en dejlig rosa". jag tycker den är lite läskig och vågar inte lyssna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback