hiphop-blogg!

wiihooo! fredag! och jag ska inte åka någonstans alls i helgen. utom ut till lumnäs en sväng då, men detta innefattar inte tåg eller långfärdsbuss, så det är ay okay!

min kamera är fortfarande mongo så jag kan inte förevisa min nya matta från H&M som jag köpte på rea.  men den är grå- och vitspräcklig och ser lite vårig ut här i mitt kök. sen ska jag bara norpa åt mig en trasmatta från mor och far och sätta upp stringhyllan så är mitt kök så gott som klart! heminredning is the new black. eller grey i detta fall.

här får nu njuta lite av min fotogenique-het. jag gör den konstiga klös-posen på bild 1 för att förevisa mitt nya dependnagellack för 22.50 på ICA kvantum. syrenlila.

 

nu upptäckte jag att elaka spotify har tagit bort fantastiska "marca baila" i originalversion. bara någon fånig akustisk variant kvar. morr.  försöker lyssna lite på snow patrol som kompensation, men då känns det bara som jag är med i ett greys anatomy-avsnitt. ynkedom. vad göra? tradjazz? opera? hiphop? ja! hiphop får det bli. jag lyssnade ju hur mycket som helst på sånt once upon a time. lite NAS kanske? "life´s a bitch and the you die".

 

yo från ia

 

låt: mos def - quiet dog

från senaste skivan. som extra kuriosa vill jag meddela att mos def var med i "hitchhiker's guide to the galaxy"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback