gitarraktivitet..

jag har försökt spela gitarr. det låter inte precis sådär hysteriskt bra måste jag säga.. enda sättet är att sätta på spotify på hög volym och kompa till låten. mitt gitarrspel dränks då mycket effektivt medan jag tror att jag spelar helt rätt. vilket inte är fallet.
depp.

på torsdag är det kurs igen. då jäklar ska jag hänga med! bara han inte försöker lära oss några nya noter. jag har fortfarande fullt upp med G-D-C och A. och E-moll. enough is enough! och jag som ville bli duktig på gitarr. vi har ju bildat ett band och allt! "perz" heter vi och är väldigt gitarrbaserade. tre gitarrer, och inte så mycket mer. ingen av oss kan nämligen sjunga. eller spela trummor. möjligen kompa på ägg. eller gurka. eller tamburin vid festliga tillfällen.

jag saknar min kamera. den är kvar i järna och har nog blivit antroposof vid det här laget. den kommer kräva biodynamiskt odlade groddar när den kommer hem.

nu ska jag duscha. det är typ jobbigt. men ett nödvändigt ont i guess. sen ska jag faktiskt ta och prova kläder. se om jag har ngt roligt i min garderob.. en liten kalas-palta för helgens festligheter helst. i'm hoping for the best but expecting the worst.

toodles!

ia

låt: charlotte gainsbourg - IRM
IRM = typ MRT. eller var det CT? på franska. surret som hörs i början på låten är röntgenkamera-ljud. värsta ballt! helgas än så länge oäkta hälft kan säkert identifiera det..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback