dansa fastän hjärtat brister

Okej, bloggen, förlåt för min inaktivitet. Jag har ingen inspiration, inget att skriva om alls känns det som. Känner igen det här från när jag började jobba sist i Vänersborg, det är så mycket nytt och så mycket fokus på sånt man inte alls kan blogga om så när man kommer hem räcker det med att bara vara och göra icke-jobb-relaterat, man orkar inte blogga om det också.
Nu lyssnar jag i alla fall på Säkerts nya skiva och tycker att den är bra, för hon kan ju inte vara dålig liksom. Sen lyssnar jag även på Håkans två nya låtar Saknade te havs och River en vacker dröm. Den sistnämnda försökte han ju lura på oss att han faktiskt bara skulle spela en endaste gång när han körde den på Way out west, men icke. Fast nu har man ju å andra sidan möjligheten att kunna höra den flera gånger om utan att behöva kolla youtubeklipp.

I övrigt är jag lite sjuk. Jag funderar på lite morfinhostmedicin ikväll för att festa till lite. Har nämligen mycket jobbig hosta, men bihålesmärtan är bättre vilket känns positivt inför framtiden. Har slagit nysrekord flera gånger den här veckan, vissa dagar sex gånger på rad vilket är mycket till och med för mig. Har tillbringat eftermiddagen i soffläge, med kaffe och wienerlängd och läsandes seriebok om Nordkorea. Mys. Att det numera i lägenheten finns superskön soffa och säng känns mycket fint.
I kväll blir det nog fortsatt soffläge. Funderade på bio ett tag men det känns mindre lämpligt när man hostar hela tiden. Skulle dock vilja se till exempel "i rymden finns inga känslor" (fast sånt kanske jag borde ägna mig åt på arbetstid). Nej, det blir nog fortsatt läsande och spotify i stället. Orkar inte se ännu en partiledardebatt efter denna vecka, dessutom är det bättre för familjefriden att ägna oss åt gemensamma aktiviteter vi inte behöver hamna i jobbiga argumentationer kring. Haha, skönt att det här valet är över snart.

Hostiga hälsningar

Helga

Säkert - Dansa, fastän
för att jag älskar fartfyllda låtar med sorgliga texter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback